Spletna stran TMS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Sprejmi | Več o tem
Posebna ponudba za upokojence
Vsak tretji petek v mesecu v Muzeju pošte in telekomunikacij pripravljamo posebno ponudbo za upokojence: znižano vstopnino, ob 13. uri brezplačno vodstvo in popust v muzejski trgovini. Vabljeni!
       
Informacije Dogodki Spletni vodnik Za šole in skupine Utrinki Zbirke Izdelki Kontakti Projekt ICYDK DOSTOPNOST
Dogodki - Naj se sliši delo! - interaktivna dopolnitev muzejskih zbirk
TMS, Bistra pri Vrhniki

17. maj 2015 - ...

Naj se sliši delo? Ja, prav ste prebrali. Tudi delo ima svoj zvok, ki mu lahko prisluhnete z raziskovanjem našega muzeja.
Tehniško dediščino je z zvokom mogoče predstaviti na zanimiv in vznemirljiv način. Odločili smo se, da nekaterim eksponatom vrnemo glas. Vabimo vas k odkrivanju devetih interaktivnih postaj, ki so razporejene na različnih točkah v stalnih muzejskih zbirkah. Odkrivanje je namenjeno najmlajšim in drugim radovednim obiskovalcem. Med drugim boste slišali glasnega norca, prisluhnili hrumenju zmagovalcev in morebiti celo rjovenju leva. Presenečeni boste ob razkritju, kaj v muzeju počnejo zvita lisica, cepec, mogočni zmaj in ostala pisana druščina.
V projektu Naj se sliši delo so poleg zaposlenih v  TMS sodelovali študentje Fakultete za arhitekturo z oblikovanjem postaj, ilustracije so delo Matjaža Dekleve, knjižice  pa je oblikovala Maša Kozjek.

Oglejte si spletne knjižice: Naj se sliši delo

     

 


   
Števec obiskov spletne strani strani TMS - danes: 18834 / ta mesec: 303594 / skupaj: 17883484
Avtorske pravice © 2018 Tehniški muzej Slovenije. Vse pravice pridržane.
Oblikovanje in izdelava spletne strani: www.kamerad.net

 

Vprašaj nas     
Dogodki v RSS     
TMS na Facebooku    
Prijavi se na e-novice    
e-pošta:
ime:
tip novic: tedenske novice
mesečne novice
obvestila za šole